Ultimate!! Hentai Kamen av Ando Keishuu



Denna manga finns än så länge bara på engelska.

Ordet Hentai betyder pervers. Hentai är också en genre inom manga som innebär pornografiska serier. Detta är dock ingen Hentai-serie titeln till trots. Titeln översatt betyder ungefär "fantastisk perverterad maskerad man".

Huvudpersonen i denna manga är Kyousuke. Hans mamma jobbar som sadomasochistisk mistress på en S&M-klubb och hans frånvarande far (som ser ut som Clint Eastwood från Dirty Harry-filmerna) är polis. Kyousukes kärleksintresse Aiko blir gisslan under ett bankrån. Kyousuke smyger in i banken via toaletten. Där övermannar han en av de maskerade bankmännen. Hans tanke är att infiltrera de övriga rånarna genom att klä ut sig till bankrånaren. Men istället för att ta rånarens mask råkar han av misstag trä ett par trosor över huvudet. Det gör att de perversa dragen från hans mamma och polisdragen från hans pappa aktiveras och han blir en superhjälte iklädd endast stringkalsongen och ett par trosor över huvudet. En ny superhjälte är född som kommer att skipa rättvisa i en perverterad stad!

Denna manga är oerhört fånig. Men mot min vilja finner jag mig själv skratta rakt ut. Trots att jag känner förakt gentemot serien. Samma känsla infinner sig i mig då jag ser filmer som Scary Movie. Och Ultimate!! Hentai Kamen påminner en del om de fyra Scary Movie-filmerna. Så anhängare av den typen av humor kommer att älska Ultimate!! Hentai Kamen. Men det gör inte jag. Trots att jag emellanåt skrattar. Den är för fånig och blir för enformig i längden.

Rekommenderas inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0