Teckna lätt manga av Yokaj Studio

teckna lätt manga

Yokaj Studio startades April 2004 och är idag en av Sveriges mest kända mangastudior. Gruppen har redan flera priser i sitt bagage som t.ex. första pris till serien stål mot blått i Bonnier Carlsen och Manga Medias stora tävling, Mangatalangen 2006 och vinnare i klassen Student Adult Manga/Storyboard med Små Ting av Soya. Yokaj består i skrivande stund av fyra medlemmar; Yosh, Soya, Kajfa och Dorajen.

Yokaj Studio är dock inte bara manga. Deras första spel, Sumo, blev prisbelönat för 'Bästa spelidé 2006' på Swedish Game Awards. Se http://www.yokajstudio.com/ för mer info om Yokaj Studio.

Teckna lätt manga är den första boken som alla studions medlemmar medverkat i tillsammans. Det är en färgglad och pedagogisk bok som främst vänder sig till barn i 6-9-års åldern. Den handlar om hur man, som titeln säger, lär sig teckna manga. Och det är verkligen grunderna som gäller i denna bok. Bildinstruktionerna är lättfattliga. Texten är på en god och målgruppsanpassad svenska.

Teckna lätt manga är nog den bästa nybörjarbok inom mangatecknarkonsten som jag läst. Den rekommenderas varmt för inköp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0