Suzuka av Kouji SeoFöljande manga finns än så länge bara på engelska.

Kouji Seo är kanske mest känd för sina så kallade haremmangaserier som Princess Lucia, A Town Where You Live och Suzuka. En haremmanga handlar oftast om en ung man som av olika orsaker får en massa sexiga kvinnor runt omkring sig. Oftast brukar även dessa haremmangaserier innehålla ecchi, d.v.s en hel del naket, dock i avsaknad av pornografiska inslag.

Suzuka är en typisk haremmanga med inslag av Ecchi. Den handlar om Yamato som flyttar till sin fasters kvinno-hotell/Spa. Han ska jobba deltid där samtidigt som han ska gå i skolan. Yamato blir omedelbart attraherad av sin granne Suzuka, en friidrottsstjärna.

Enorma bröst brukar vara ett vanligt inslag i ecchiserier. Dock brukar det inte vara vanligt att bröstvårtorna ritas ut. Här förekommer det dock. Upprepade gånger. Överhuvudtaget går Kouji Seo längre erotiskt sett än vad som är vanligt i en ecchi. Det är ganska grovt och otroligt sexistiskt. Dessvärre är det heller inte så värst underhållande. Det är den här typen av manga som ger hela mangagenren dåligt rykte. Det här är inte bra alls. 

Rekommenderas inte

Kommentarer
Postat av: ox

Vilket jävla skitprat. Du verkar helt efterbliven, är du Schyman eller? Suzuka är ett mästerverk.

2010-09-22 @ 16:38:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0