Kimikiss: Various heroines av Taro ShinonomeDenna manga finns än så länge bara på engelska.

Kimikiss var från första början ett populärt datingspel av Enterbrain till Playstation 2. Den enorma populariteten har lett till att Kimikiss adapterats till en serie ungdomsromaner, en animéserie och i flera mangaversioner. De heter KimiKiss: Lyrical contact av Mimei Kuroi, KimiKiss: After days av Square Enix Co. Ltd, KimiKiss: Sweet lips av Masahiro Itosugi  och KimiKiss: Various heroines av Tarō Shinonome. Alla dessa har blivit mer eller mindre framgångsrika.

Taro Shinonome har gjort mangaserierna Swing Out Sisters (en Hentaimanga med inslag av lesbisk incest), Butterfly Kiss Blade (en Yuri-manga, alltså innehållande explicita sexscener mellan kvinnor) och Kimikiss: Various heroines. Han är känd för sin talang att teckna storbystade kvinnor. En talang han använder även här.

Kimikiss: Various heroines handlar om den tafatte Kouichi. Hans barndomskompis Mao var tidigare en grå bokmal men har nu blivit en riktig sexbomb. Mao bestämmer sig snabbt för att det är något som det ska bli ändring på. Hon bestämmer sig för att lära Kouichi att bli en man. Varje mangavolym i denna variant på Kimikiss handlar om tafatte Kouichis eskapader med olika sexiga tjejer. En tjej per bok så att säga.

Kimikiss: Various heroines är vältecknad. Det är nog det enda positiva jag kan säga om den. Den har en mycket skum syn på könsroller och innehåller mest halverotiska scener (inget explicit). Handlingen är ganska tunn och verkar vara en ursäkt till att rita sexiga tjejer i olika poser. Ska man nödvändigtvis ha en manga inom detta ämne finns det betydligt bättre.

Mangan är pågående och riktar sig till grabbar kring 15 år.
Rekommenderas inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0