Video Girl Ai av Katsura MasakazuDenna manga finns än slå länge bara på engelska.

Katsura Masakazu har gjort många framgångsrika mangaserier. Bland dessa kan nämnas Dream Fighter Wingman, Shadow Lady, DNA², Video Girl Ai, och I"s.

Video Girl Ai handlar om Yota Moteuchi, en ung man så hopplös med det motsatta könet att alla kallar honom för "den dejt-löse". Men det som till sist får hans hjärta att brista är när det visar sig att hans livs stora kärlek Moemi är kär i hans vän Takashi. För att lindra sitt brustna hjärta hyr han en videofilm i en mystisk butik. Den sexige kvinnan i filmen han hyr ramlar ut genom TV-rutan och bestämmer sig för att hjälpa Yota och hans obefintliga kärleksliv. 

Video Girl Ai har adapterats till animé och en icke-tecknad långfilm.

Mangan är mycket rolig. Den innehåller dock en hel del sexskämt och en hel del tafsande. Förvisso kul men...Lite får Video Girl Ai mig att tänka på de amerikanska collegefilmerna som var så populära på 1980-talet, såsom Porkys. Jag skrattar, men ofta motvilligt. Politiskt korrekt är det inte. Förvisso behöver ju inte serier vara politiskt korrekta, ofta blir sådana serier tråkiga men jag har ändå svårt att rekomendera just den här.

Mangan är komplett i 15 volymer. Men de två sista volymerna handlar om en annan "video girl" vid namn Len och de två sista delarna är också kända som Video Girl Len.

Rekommenderas inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0