Pretty Face av Yasuhiro KanoDenna manga finns än så länge bara på engelska.

Yasuhiro Kano är hittills mest känd för sin populära manga M×0. Men den är långt ifrån Yashuhiro Kanos enda omtyckta manga, andra är bland annat Tokyo Ants, Black City, She Monkey och Pretty Face.

Pretty Face handlar om det unga karatelöftet Rando. Dessvärre råkar han ut för en svår trafikolycka och hamnar i koma. Efter ett år vaknar han ur koman och upptäcker att hans ansikte har rekonstruerats så att han ser precis ut som sin hemliga kärlek Rina! När han kommer hem inser han att hans förläldrar flyttat och ingen vet vart. Istället tror alla att Rando är död och att han är Rinas försvunna tvillingsyster. Detta resulterar i att Rando bor hos Rina. Förvecklingarna blir (givetvis) många. 

Mangan är komplett i 6 volymer. Den slutar dock abrupt, egentligen var det nämligen meningen att den skulle ha bliviv längre. Av mig okända orsaker lades serien ner, vilket förklarar att slutet känns hastigt påkommet. Detta sänker tyvärr seriens underhållningsvärde. Den är annars vältecknad och den är mycket rolig även om ett och annat sexskämt kanske skulle ha strukits. Manuset är okej utan att vara ett mästerverk.

Pretty Face är med andra ord en typisk manga man både kan ha och inte ha utan att det egentligen spelar någon roll. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0