DNAngel av Yukiru Sugisaki

image105

Huvudpersonen i DNAngel är Daisuke Niwa. Han älskar Riku Harada. Dessvärre gör en förbannelse i hans släkt att han förvandlas till mästertjuven Dark så fort han träffar henne. Riku betraktar dock Daisuke bara som en vän, däremot är hon mycket förälskad i Dark. Dark å sin sida är ointresserad av Riku, men älskar hennes tvillingsyster Risa.

DNAngel är lite intressant så till vida att den högst antagligen är avslutat innan den är avslutad. Yukiru Sugusaki har tydligen en förmåga att börja på nya mangaserier innan hon hunnit avsluta sina pågående. Detta trots att DNAngel blivit en populär manga. Andra serier som Sugisaki gjort är Rizelmine, Lagoon Engine samt Lagoon Engine Einsatz. Av dessa är endast Rizelmine avslutad (den blev i och för sig bara en pocket).  

Det är synd att DNAngel inte är avslutad, för det är en underhållande vältecknad serie. Ibland blir den lite rörig men aldrig tråkig. Sugisaki kan dock mycket väl få för sig att fortsätta på den. Hon ger ett intryck av att vara väldigt impulsiv. Men i och med att den inte är avslutad (och oavslutade serier är bland det mest frustrarande som finns) kan jag inte rekommendera den för inköp.

Se även Sugisakis hemsida: http://arecacatechu.jp/top.html

Kommentarer
Postat av: Andre

Härlig blogg, mycket intressant, jag lägger till den som RSS :).

2007-09-21 @ 09:47:00
URL: http://akaa.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0